????‍♂️????????‍♀️MESE AZ EMBERFÁRÓL????‍♀️????????‍♂️

Egyszer régen, még a COVID előtti időben, volt egyszer egy emberfa. Gyönyörű nagy fa volt ez, amely ott állt az erdő közepében.???????? Ha szükségünk volt egy emberre, akkor mi, HR-esek, megráztuk az emberfát és sok-sok értékes ember eset le róla. Ráztuk, ráztuk szorgosan és számtalan embert sikerült elhelyeznünk túl az Óperenciás tengeren és a közeli helyeken, a munkahelyeken.????‍????????‍????????‍????????‍????????‍????????‍????????‍????

Aztán… egyszer csak… valami történt ezen a munkaerő-piacon és hiába ráztuk, rázzuk az emberfát… senki, de senki nem esik le róla…????????

Összeültünk, tanakodtunk a bölcsekkel, hogy most mitévők legyünk, mi HR-esek? Mi történt a fával, hogy nem érnek be az ember-gyümölcsök rajta? ???????????? Megoldásokat kerestünk a helyzet orvoslására és megtanultunk mi, HR-esek fára mászni. Jó magasra, ahol a fa tetején már csak 1-1 értékes ember van. Téged várunk, aki olvasod a hirdetésünket, Téged keresünk, aki ott vagy az emberfa tetején, mert ❤️ÉRTÉKES VAGY SZÁMUNKRA!❤️ Nézd meg a hirdetéseinket: ????www.activehrc.hu???? Ha megtetszett valamelyik pozíció, ide várjuk e-mailben az önéletrajzodat: ????jelentkezes@activehrc.hu???? …de hogy le ne maradj a legjobb ajánlatainkról, legjobb, ha követed az oldalunkat: Active HR Consulting Bt..???? Érted is felmászunk az emberfa tetejére!????