?MEGJELENÉS? c. sorozatunk 3. része: az ?ÉKSZER?.

Gyakran tapasztalom az állásinterjún, hogy a jelöltek időnként túllőnek a célon és magukra veszik Dáriusz összes kincsét. Így történhet meg az, hogy úgy néznek ki, mint egy túldíszített karácsonyfa.? Ez a férfiakra és a nőkre is igaz!?

Mindenképpen érdemes szem előtt tartani az alábbiakat:

? A kevesebb, több.? ? Az ékszer öltöztet – kifejezi a személyiségedet.

? Alkalmazd az üzleti életben használatos 5️⃣-ös elvet, vagyis maximum 5 db ékszert viselj egyszerre. A fülbevalók már kettőnek számítanak! Tehát 2 fülbevaló, 1 (karika)gyűrű, 1 óra és még 1 valami (pl. nyaklánc VAGY karkötő VAGY még egy gyűrű stb.)

? Törekedj a harmóniára: a ruháddal összhangban legyen a kiegészítő ékszered. ? Kerüld az olcsó, gagyi, lekopott, eltört, elszakadt (stb.) bizsut.

? Ne keverd az ékszerek stílusát, anyagát (pl. az aranyat az ezüsttel, a nemesfémet a bizsuval, a bőrt a textillel, műanyaggal stb.).

?Ékszerviselésed is legyen trendi, a mai kor elvárásainak megfelelő. Nevetségesen hat egy 20 évvel ezelőtti, régimódi ékszer/bizsu az állásinterjún.

? Olyan ékszert viselj, ami nem vonja el az interjúztató figyelmét. Ne felejtsd el, hogy Te azért mentél oda, hogy elnyerd az állást!

…és ha már felkészültél az állásinterjúra, akkor nézd is meg az aktuális ajánlatainkat a honlapunkon:

?www.activehrc.hu ?

Sorozatunk további részeit (Megjelenés, Tetoválás) szintén elolvashatod az ACTIVE Blogunkon. Sikeres pályázást kívánok Nektek!

Megjelenés, Tetoválás) szintén elolvashatod az ACTIVE Blogunkon. Sikeres pályázást kívánok Nektek!