Szolgáltatásaink munkavállalóknak:

Megbízóink azzal a céllal keresnek meg minket, hogy megtaláljuk számukra az ideális munkatársat. Honlapunkon mindig az aktuális ajánlataink szerepelnek, amelyre bátran jelentkezhet Ön is. Pályázatát mindig elektronikusan, e-mail-ben elküldve várjuk ide: jelentkezes@activehrc.hu

Javasoljuk, hogy jelentkezése során mindig jelölje meg, hogy konkrétan melyik nyitott pozíció keltette fel az érdeklődését, melyikre nyújtja be az önéletrajzát? Pályázatát eljuttatjuk Megbízóink számára, akik döntést hoznak arról, hogy szeretnének-e Önnel személyesen megismerkedni az állásinterjún? Cégünk különösen fontosnak tartja azt, hogy a kiválasztási folyamat döntéséről minden esetben (nemleges válasz esetén is!) tájékoztatást küldjön a pályázóknak.

Tapasztalataink alapján az utóbbi években zajló folyamatok erősen megváltoztatták a lokális és az országos munkaerőpiacot, ezért az ún. „Adattár” intézménye megszűnt. Azonnali pozíció-betöltésekkel dolgozunk, azaz ma már pályázatot külön nem tárolunk, archiválunk. Aktivitásra sarkallva az álláskeresőket érdemes rendszeresen felkeresni honlapunkat és/vagy Facebook oldalunkat (@Activehrc), mert folyamatosan tárgyalunk partnereinkkel az állásajánlatokról.

Abban az esetben ha épp nem talál a kínálatunkban Önnek megfelelő állást, ajánljuk figyelmébe a weboldalunkon található ACTIVE BLOG-ot, ahol hasznos, gyakorlatias tippet talál az elhelyezkedéséhez.

Mielőbbi elhelyezkedést, sok sikert kívánunk!