Rólunk

Rólunk

Az elmúlt 20 évben – főként multinacionális cégeknél – megszerzett humánerőforrás gazdálkodással szerzett tapasztalatot felhasználva alakult meg cégünk 2017-ben. Bátran állíthatom, hogy ez az első olyan HR-es start-up cég, amely a kis-, közép-, és nagyvállalkozásokra fókuszál térségünkben.

Szolgáltatásunk arra terjed ki, hogy olyan személyzeti tanácsadást adjon a vezetőknek, amely hatékony HR megoldást nyújt számukra anélkül, hogy személyzeti osztályt hoznának létre szervezetüknél.

Bátran az ACTIVE HR Consulting Bt. szakembereire bízhatja cége humánerőforrás gazdálkodását, mert munkatársaink bizalmasan kezelik a szenzitív információkat és egyaránt nagy körültekintéssel járnak el a „kényes” ügyekben egyaránt.

Ezen kívül nem titkolt célunk az, hogy a régiónkban élő, aktív munkavállalók itt maradjanak Borsod-Abaúj-Zemplén megyében és találják meg számításaikat a térség munkaerőpiacán. Hosszú távon gondolkodunk és feladatunk az, hogy mind a munkáltatók, mind a munkavállalók megelégedett ügyfeleink legyenek a helyi munkaerőpiacon.

A célterületet tekintve főként Borsod-Abaúj-Zemplén megyére fókuszálunk, azonban tágabb értelemben egész Magyarország munkaerő-piacát megcélozzuk szolgáltatásainkkal.