Munkavállalóknak

Munkavállalóknak

Szolgáltatásaink munkavállalóknak:

Megbízóink rendszeresen keresnek meg minket azzal, hogy megtaláljuk számukra az ideális munkatársat. Honlapunkon mindig az aktuális ajánlataink szerepelnek, amelyre bátran jelentkezhet Ön is.

Részletes pályázata (fényképes önéletrajz, motivációs levél) elküldésével ingyenesen bekerülhet adatbázisunkba, ahonnan az üres pozíciókat első körben igyekszünk betölteni. Kérjük, hogy ebben az esetben szíveskedjen megjelölni azt a munkaterületet, ahol a jövőben elképzeli karrierjét (pl. pénzügy, recepció, ügyfélkapcsolat stb.), így számunkra is egyszerűbb Önt megkeresni a jövőben egy potenciális álláslehetőséggel, ami illeszkedik eddigi tapasztalataival, végzettségével.

Amennyiben jelenleg nem talál Önnek megfelelő állást kínálatunkból, kérjük akkor is juttassa el részletes önéletrajzát, megjelölve, hogy a jövőben mely területeken szeretne munkát vállalni, hogy a legmegfelelőbb állással kereshessük meg a jövőben.

Ajánljuk figyelmükbe az ACTIVE CV CLUB (ACC) szolgáltatásait és az ACTIVE BLOG-ot is, ahol hasznos tippeket talál az elhelyezkedéséhez. Sok sikert kívánunk!