Adatvédelem

Adatvédelem

A személyes adatok kezeléséről és védelméről:

Önéletrajza elküldésével Ön hozzájárul, és egyben nyilatkozik arról, hogy az Active HR Consulting Bt. által meghirdetett pozíciókra vonatkozóan a pályázatában szereplő személyes adatait a kiválasztási folyamattal összefüggően nyilvántartásba vegyék, és az adatait kezeljék, felhasználják.

Az Active HR Consulting Bt. adatkezelésére a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) irányadó. Az adatszolgáltatás önkéntes.

Hozzájárul ahhoz, hogy az Adatkezelő az Ön részére postai úton levelet, elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásával történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható.

Amennyiben a jövőben nem szeretne adatbázisunkban szerepelni és kéri az adatai törlését, akkor ezt bármikor, korlátozás nélkül megteheti az alábbi elérhetőségeken:
Active HR Consulting Bt.
3532 Miskolc, Tátra u. 25. ½.
+3670-530-0095
info@activehrc.hu