rolex replica rolex replica fake watches replica rolex watches rolex replica fake rolex replica watches rolex replica rolex replica ρολογια rolex αντιγραφα
Active CV Club

Active CV Club

ACTIVE CV CLUB – A KARRIER IRÁNYTŰ

HR-esként gyakran tapasztaljuk, hogy sokszor azért nem hívnak be egy jelöltet állásinterjúra, mert nem volt megnyerő az önéletrajza. Pedig a munkaerőpiacon a siker kulcsa éppen az, hogy mennyire tűnünk ki a “tömegből”, mennyire figyelemfelkeltő a névjegyünk, amit ismeretlenül teszünk le egy ismeretlen (HR-es, cégvezető) asztalára.

Ha Ön is úgy érzi, hogy azért nem tud elhelyezkedni, mert nem jut tovább a kiválasztási folyamat első szűrőjén, azaz az önéletrajzok szelektálásán, akkor mi egy kiscsoportos 6 órás önéletrajzíró kurzuson megtanítjuk Önnek annak a dokumentumnak a megírását, amely belépő egy sikeres életbe, karrierbe, a nyílt munkaerőpiacra.

Együtt építjük Önnel “énmárkáját”, amely ma szükséges ahhoz, hogy egy álom-állást megkapjon. Felkészítjük arra, hogy mire számíthat az önéletrajz megírását követően és elárulunk néhány HR-es kulisszatitkot is.

Ennek érdekében hoztuk létre az ACTIVE CV CLUB-ot, ahol több, mint 20 éves HR tapasztalatunkkal Önt is megtanítjuk önéletrajzot írni és eligazodni a munkaerőpiacon. Az éves klubtagsági díj 19.900.- Ft-ba kerül, amely tartalmazza a 6 órás önéletrajzíró kurzust és egy közösségi fórumhoz való csatlakozás lehetőségét, ahol a tagság egymást is segítve tudja tökéletesíteni a CV-jét, azaz névjegyét, önéletrajzát, amely alapja a sikeres „énmárka” építésének. Amennyiben igényli, lehetőség van egyéni konzultáció biztosítására is 10.000.- Ft/óra összegért.

Az Active CV Club – a karrier iránytű az Ön számára.

Ezzel a tevékenységgel kizárólag az ACTIVE HR Consulting Bt. foglalkozik,

egyedülálló szolgáltatás a munkaerőpiacon!

Szerintünk eljött az ideje, hogy karrierjében mélyebb vizekre hajózzon és megcélozzon egy olyan állást, amelyről eddig álmodni sem mert! Sok sikert kívánunk!

Legyen Ön is klubtagunk!

Kérjük jelezze számunkra, ha szeretne élni ezzel felkínált a lehetőséggel!

activecvclub@gmail.com